A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Ismerős formavilága van, de a hangminősége elképesztő. Samsung telefonnal használva mutatja meg az igazi erejét a Buds 3 Pro
Vágólapra másolva!

A Samsung Galaxy Buds 3 Pro kialakítása miatt meglehetősen felbolydult a techpiac. Az eddigi formáit teljesen elvetve ugyanis a Buds 3 Pro és ugyanígy a Buds 3 is egy merőben új dizájnt hozott, ami természetesen csak akkor nevezhető újnak, ha a Samsung füleseit nézzük.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro Bluetooth headset
Samsung Galaxy Buds 3 Pro Bluetooth headset.

Ismerős külső, egyszerű beállítások

Ha már egy Apple fülest is odatesztünk az asztalra, akkor rögtön látszik, hogy a formákat honnan is „merítette” a Samsung. Szinte egy-az-egyben lemásolta az Apple füleseinek formavilágát, annyi módosítással, hogy egy teljesen felesleges LED csíkot tett a fülesek száraira (amelyeket egyébként szögletesebbre csinált meg, mint az Apple) és a bölcső tetejét átlátszó plexiből oldotta meg. Valószínűleg ezek azok a változtatások, amik kötelezőek voltak ahhoz, hogy a fülest ne kaszálja el szó nélkül a világ összes szabadalmi hivatala. Ezért aztán a legtöbb tech-portál fel is fortyant, de az az igazság, hogy ez a forma tényleg sokkal kényelmesebb, mint az előző „fülbe csavarós” volt és az sem elhanyagolandó tényező, hogy a fülbe dugható fülesek a Walkman hőskora óta hasonló formavilágot követnek. Tehát, valójában nézhetjük úgy, hogy a Samsung megpróbált egy egyedi megoldást és most inkább visszatért a fősodorba. Szóval itt mi inkább el is engednénk ezt a témát és visszakanyarodnánk a lényegre.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro Bluetooth headset
A Samsung Galaxy Buds 3 Pro beállítása egyszerű és gyors, különösen, ha Samsung eszközökről használnánk.

A Galaxy Buds 3 Pro beállítása egyszerű és gyors, különösen, ha Samsung eszközökről használnánk. A Samsung Galaxy okostelefonokkal való azonnali párosítás egyetlen érintéssel megvalósítható, ami a felhasználói élményt rendkívül egyszerűvé és kényelmessé teszi. Ilyenkor csak annyit kell tennünk, hogy felnyitjuk a feltöltött bölcsőt és már ki is írja a telefon, hogy a közelben meglátta a Burd 3 Pro fülest és szívesen csatlakozik hozzá, ha szeretnénk. A Galaxy Wearable alkalmazás segítségével a felhasználók testreszabhatják a hallgatási élményt, beleértve az érintésvezérlés beállításait és zajcsökkentés módját is. 

Kényelem

A kényelmesebb viselés érdekében a Galaxy Buds 3 Pro 3 különböző méretű gumiharangot mellékel a csomagoláshoz, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a legmegfelelőbbet válasszák ki saját fülük formájához. A fülhallgatók ergonomikus kialakítása amellett, hogy segít hatékonyabban kiszűrni a környezet hangjait, a hosszútávú viselés esetén is kényelmes élményt biztosít, ami fontos tényező lehet azok számára, akik gyakran használják a fülhallgatókat munka közben, edzés során, vagy hosszabb repülőutakon.

Hangminőség, AI funkciók

A hangminőség a Galaxy Buds 3 Pro egyik legnagyobb erőssége. A mély hangok mélyek és teltek, ami különösen azok számára előnyös, akik a basszus-súlyos zenei műfajokat részesítik előnyben. A füles a Samsung telefonokkal egy Samsung Seamless Codec Ultra High Quality (SSC UHQ) nevű vezeték nélküli kodeken keresztül is képes kommunikálni. Ez 24 bites, 96 kHz-es mintavételi frekvenciával és közel veszteségmentes hanggal rendelkezik. Természetesen a készülék ismeri az AAC és SBC kodekeket is.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro Bluetooth headset
Lecsukva a bölcsőt az áttetsző tető az újdonság.


Összességében a Buds 3 Pro hangminősége messze felülmúlja az átlagos Bluetooth fülesek minőségét és egy jobb Samsung telefont használva, mondjuk Tidal-t hallgatva ez könnyen feltűnik bárkinek, aki kicsit is otthon van az audiofil zenehallgatás terén. Egyszerűbb teljes fület betakaró fejhallgatókat képes lekörözni részletezés és dinamika terén is és közben nem is izzad be az egész fejünk alá így nyáron.
Az adaptív EQ és az aktív zajszűrés (ANC) funkciók a mesterséges intelligencia segítségével alkalmazkodnak a környezeti zajokhoz, hogy a lehető legjobb hangzást biztosítsák minden helyzetben. Az ANC funkció különösen hasznos lehet zajos környezetben, mint például utazás közben vagy forgalmas városi területeken, így, ha például sziréna szól a közelben vagy egy személy beszél közvetlenül előttünk, a Galaxy Buds 3 Pro csökkenti a zajszűrést és átengedi a külső hangot, így a körülöttünk lévő fontos dolgokra is figyelni tudunk.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro - összegzés

A Samsung Galaxy Buds 3 Pro egy magas színvonalú termék, amely számos modern technológiát és funkciót kínál a felhasználóknak. A kiváló hangminőség, a kényelmes viselet, a vízállóság és az AI-alapú funkciók mind hozzájárulnak egy prémium szintű felhasználói élményhez. Azonban figyelembe véve a minőségellenőrzési problémákat, amelyek miatt a vállalat ideiglenesen felfüggesztette a termék szállítását, vásárlóknak sajnos egyelőre várniuk kell, mieőtt megvásárolhatják ezt a jó kis fülest. Ha pedig végre megérkezik a boltokba, akkor az ára 10 forint híján 100 000 forint lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!