A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bárkiből DJ-t varázsol a YouTube Music

fülhallgató zenehallgatás earphones music zene mobilozás
Fotó: Wesley Tingey / Unsplash
Vágólapra másolva!
Újabb közösségi funkció bevezetésébe kezdett a szolgáltatás.
Vágólapra másolva!

Nem lehet modern zeneszolgáltatást üzemeltetni közösségi funkciók nélkül, a dúdolásalapú keresést nemrég bevezetett YouTube Music pedig próbál ebben a tekintetben is felzárkózni a riválisokhoz. A legutóbbi igazán látványos fejlesztés a zeneszámokhoz való hozzászólás lehetővé tétele volt, most pedig hullámokban megkezdődött a személyes rádióállomás bekapcsolása.

A YouTube Music tavaly áprilisban vezette be a személyre szabható profiloldalakat. Akik bekapcsolják a nyilvános statisztikák megjelenítését, azoknak a profiljain megjelenhetnek a leggyakrabban hallgatott dalokhoz, zenekarokhoz, lejátszási listákhoz hasonló információk.

A személyes rádióállomás ezt egészíti ki (itt egy példa), a legutóbb meghallgatott zeneszámok alapján egy folyamatosan frissülő lejátszási listát hoz létre a YouTube Music, amely egyrészt kitűzhető a profiloldalra, másrészt pedig linken keresztül megosztható másokkal. A YouTube Music felhasználói elmenthetik ezt a lejátszási listát a saját könyvtárukba, így bármikor ránézhetnek, hogy újabban mit hallgat a másik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!