Ennyibe kerül Magyarországon a PS5 Pro

sony playstation 5 pro ps5 játékkonzol
A Sony PlayStation 5 Pro jelenleg a legerősebb játékkonzol
Fotó: Sony
Vágólapra másolva!
Itthon is megkezdődött a játékkonzol előrendelési időszaka.
Vágólapra másolva!

Röviddel a bejelentését követően fény derült a világ jelenlegi legerősebb otthoni konzoljának magyarországi árazására, a dolláros és eurós árak alapján pedig nem okozott meglepetést a forintosított összeg.

A PlayStation 5 Pro több hazai online kereskedésben is előrendelhetővé vált, az egyik bolt tájékoztatása szerint nagyon kevés áll belőle rendelkezésre, azonban a 2024. november 7-én induló bolti forgalmazást követően viszonylag gyorsan javulhat majd a helyzet.

A hazai ajánlott bruttó árak:

  • PS5 Pro: 329 990 forint,
  • PS5 Pro optikai meghajtóval: 379 990 forint.

Kontextusként a PlayStation 5 Digital Edition tipikusan olyan 185 ezer forinttól, míg a normál PlayStation 5 körülbelül 216 ezer forinttól kapható. A jelek szerint mindkét gépet széles körben leárazták a hivatalos viszonteladók, így aki a Pro helyett inkább ezekre vágyik, az érdemben spórolhat a mostani vásárlással.

Mindeközben számos országban a PS5 és a PS5 Pro harmincadik évfordulás kiadásai is előrendelhetővé váltak, a jelek szerint azonnal le is csaptak rájuk a skalpolók, máris többszörös áron kínálják az eBay-en a konzolokat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!