Vágólapra másolva!
Nem élvezi többé a játékot és a videók készítését.
Vágólapra másolva!

A videójátékokkal való szórakozás kortól teljesen független hobbi, ezt pedig az egyik leglátványosabb módon a jelenleg 88 éves Shirley Curry demonstrálta. A Skyrim-nagyi éveken keresztül oroszlánrészt a The Elder Scrolls V: Skyrimben átélt kalandjairól készített videókat az 1,29 millió feliratkozóval büszkélkedő YouTube-csatornájára, bár 2020-ban trollok és egyéb bosszantó figurák miatt erősen csökkentette a tartalomkészítést, majd 2022-ben sztrókot kapott, így alig emlékezett rá, hogy miként kell játszani vele.

A Skyrim-nagyi a legújabb videójában most bejelentette a játéktól való visszavonulását, elmondása szerint nagyon megunta, ami teljesen érthető 9 évnyi állandó skyrimezés után. „Úgy tűnik, hogy jó ideje a legtöbb időmet itt töltöm a számítógép előtt. De újabban... idejövök azzal, hogy videót kellene ma készíteni, aztán megrázom a fejem és azt mondom magamnak: nem akarom, nincs hozzá kedvem. Aztán megfordulok és kisétálok” – mesélte.

Elmondása szerint valószínűleg nem hagyja abba teljesen a videók készítését, rendszertelenül megosztja majd a közönséggel, hogy éppen mivel tölti az idejét, amennyiben ennek értelmét látja.

Ettől függetlenül biztosan nem ért véget Shirley Curry és a The Elder Scrolls története, a Bethesda még 2019-ben beszkennelte 3D-ben az arcát, az éppen készülő következő részben játékbeli karakter lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!