Meglepő színben kapható mától a Sony fejhallgatója

Sony fejhallgató és fülhallgatófüstös rózsaszínben.
Sony fejhallgató és fülhallgatófüstös rózsaszínben.
Vágólapra másolva!
Már füstös rózsaszín árnyalatot is választhatunk, ha ilyen színt szeretnénk a fejünkön viselni.
Vágólapra másolva!

A Sony bejelentette a díjnyertes 1000X zajszűrős fej- és fülhallgató termékcsalád legújabb tagjait. A WH-1000XM5 fejhallgató és WF-1000XM5 zajszűrős fülhallgató mostantól füstös rózsaszín színben is kapható. Ez a szín a rózsaszín árnyalat és az elegáns tónus révén új lehetőségeket kínál az egyedi stílus kiegészítéséhez, így a hangzásjavító divat alapdarabjává válik. már ha valakinek ilyen igényei is vannak.

Sony fejhallgató WH-1000XM5
Sony WH-1000XM5 fejhallgató füstös rózsaszínben.

Mind a WH-1000XM5 fejhallgató, mind a WF-1000XM5 fülhallgató az eddig megszokott szolgáltatásokat, zajszűrést és hangminőséget kínálja. A WF-1000XM5 jelenleg fekete és platinaezüst, míg a WH-1000XM5 fekete, platinaezüst és éjkék színben kapható.

Ezek mellé érkezett meg az új füstös rózsaszín darab lágy, púderes, matt textúrával, amely egyrészt feldobja a füles stílusát másrészt megmutatja, ha a gyártó nem nagyon tudja, mivel frissíteni a termékpalettáját - vagy azért, mert az már olyan jó, vagy azért, mert egyszerűen elfogtyak az ötletek. További informáci a fülesekről a Sony weboldalán található.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!