Újgenerációs termékekkel érkezik szeptemberben a piacvezető, viselhető okoseszközök gyártója

Vágólapra másolva!
A Huawei világszerte uralja a viselhető okoseszközök piacát a leszállított mennyiség alapján az IDC független piackutató cég legfrissebb jelentése szerint. A vezető pozíciót tovább erősítheti a gyártó közelgő, szeptemberi nagyszabású nemzetközi termékbemutatója, ahol számos innovatív okoseszközzel jelentkezik.
Vágólapra másolva!

2024 első felében a Huawei 55,1 százalékos éves növekedést ért el a viselhető okoseszközök szállításai alapján az IDC független piackutató cég legfrissebb jelentése szerint, hivja fel rá a figyelmet sajtóközleményében a vállalat. Ezzel az eredménnyel a gyártó már két egymást követő negyedévben is az első helyet foglalja el a globális piacon, ami jól tükrözi a felhasználók növekvő bizalmát a gyártó termékei iránt. A lendületet tovább erősítheti a vállalat szeptember 19-i nemzetközi termékbemutatója, ahol számos újdonsággal, köztük innovatív okosórákkal és tabletekkel lép a nagyközönség elé. Legutóbb a Huawei Watch Fit 3 nevű okosórájukról olvashattak itt, az Origón.

 huaweiwatchfit3
 A Huawei Watch Fit 3 késő tavasszal jelent meg a magyar piacon, szeptember 19-én érkeznek az újabb okosórák a Huaweitől - fotó: Origo

A közelgő bemutató egyik kiemelt érdekessége a HUAWEI WATCH GT okosóra-sorozat új modelljei lesznek. Az új órák várhatóan már tartalmazzák a vállalat újonnan bemutatott HUAWEI TruSense rendszerét, amely még pontosabb és átfogóbb egészség- és edzésfigyelést ígérhet. A kialakítást illetően az új WATCH GT sorozat még magasabb szintre emeli a divat és sokoldalúság összefonódását. Az éles vonalú, geometrikus formatervezés fog előtérbe kerülni, amely prémium anyaghasználattal – például fémes titánötvözet és fehér kerámia – párosul, így az új okosórák stílusos és innovatív opciókkal tehetik változatosabbá a piaci kínálatot. A Huawei ráadásul már előrendelést is hirdetett a magyar piacon az újonnan érkező okosórájára, kedvezményt és ráadás fülhallgatót is ad az új készülék mellé szeptember 19. és szeptember 30. között a Euronics és a MediaMarkt weboldalán. Az előrendelés nem jár előzetes fizetési kötelezettséggel.

Széles választék minden szegmensben

Új modellel frissül szeptemberben a gyártó prémium kategóriás okosóra-sorozata, a WATCH Ultimate is, amelynek új kiadása golfhoz kapcsolódó funkciókat is magába foglal majd, illeszkedve a felhasználók növekvő igényeihez a hobbijuknak megfelelő speciális funkciók iránt. 

A gyártó tablet portfóliója is új termékekkel bővül: a közelgő bemutatón debütál a HUAWEI MatePad Pro és a HUAWEI MatePad. A Pro sorozat egyik fontos újítása a Tandem OLED PaperMatte kijelző, amely csökkenti a tükröződést, és olyan érzést kelt, mintha papírra írnánk, így új lehetőségeket nyit a digitális alkotásban. A HUAWEI MatePad sorozatot elsősorban fiatal felhasználóknak szánják, akik olyan elegáns, letisztult színvilágú készüléket keresnek, amely a produktivitást helyezi középpontba - zárul a Huawei közleménye.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!