Már a WC-ülőke is mobilról vezérelhető

Vágólapra másolva!
Ha más felhasználó ül rá, másként állítja be magát. Az okos WC-ülőke azoknak való, akik már nem tudják, mit vezérelhetnének még otthon az okostelefonjukról.
Vágólapra másolva!

A Bemis 399 dolláros BB-1200-as WC-ülőkéje egy olyan alkalmazással rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy profilokat mentsenek a preferált beállításokhoz. A cég bejelentette Bio Bidet BB-1200 típusú WC-ülőkéjét, amely lehetővé teszi az olyan luxus szolgáltatások, a fűtött ülés és a „légszárító” okostelefonos alkalmazással történő aktiválását. A WC-ülőke 400 dolláros árcédulával és egy olyan alkalmazással rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy profilokat mentsenek a preferált beállításokhoz.

Okos WC-ülőke Bemis
Még éjszakai világítás is van az okos WC-ülőke szolgáltatásai közt.

A BB-1200, amely először tavaly januárban, a CES 2024-en debütált, „az első megfizethető észak-amerikai bidé WC-ülőke, amelyet egy alkalmazással lehet vezérelni”. A „megfizethető” szó nem véletlenül áll itt, ugyanis a Kohler hasonló terméket jelentett be a CES 2024-en a PureWash E930 bidéülőkével, amely a Kohler Konnect alkalmazással vagy hangutasításokkal működtethető. Az az ülőke már januárban megrendelhető volt potom 2149 dollárért(750 ezer forint), de az ára azóta 1597,50 dollárra(562 ezer Ft) csökkent.

Ehhez képest a 399 dolláros, azaz 140 ezer forintos BB-1200 mindenképpen „megfizethető árú”. Amellett, hogy az ülést a Bemis Living alkalmazással (amely iOS és Android operációs rendszerre is elérhető) lehet vezérelni, a BB-1200 lehetővé teszi több felhasználó, akár az egész család számára, hogy az általuk preferált víznyomást, vízhőmérsékletet és üléshőmérsékletet tartalmazó profilokat konfiguráljanak. A BB-1200 Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül is csatlakozik, és a felhasználók ülés közben megnyitják az alkalmazást, hogy aktiválják a kívánt beállításokat.

A profil nélküli vendégek a mellékelt vezeték nélküli távirányítóval hozzáférhetnek a bidé összes funkciójához, és az ülés a legtöbb meglévő WC-be utólag is felszerelhető.

 

Okos WC-ülőke Bemis
Azért érdekes érzés lehet, ha az emberre ráköszön a saját WC-ülőkéje.

A Bemis szerint mobilalkalmazásai nem osztják meg a felhasználók személyes adatait harmadik féllel, és az általuk gyűjtött diagnosztikai adatok nem kapcsolódnak a felhasználó személyazonosságához. Ha azonban aggályaink vannak az adatvédelemmel kapcsolatban, és nem szeretnénk, hogy okostelefonunk csatlakoztatva legyen a WC-hez, vannak megfizethetőbb alternatívák is. A Bemis egy 59 dolláros ülőke-tuning szettet is árul, amelyhez még konnektorra sincs szükség.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!