Meghökkentően olcsó a Xiaomi fülhallgatója

Vágólapra másolva!
Az ára ellenére még az aktív zajszűrést is támogatja a belépő modell.
Vágólapra másolva!

Fokozódik az árháború a teljesen vezeték nélküli fülhallgatók piacán, most épp a Xiaomi állt elő egy olyan teljesen belépőkategóriás modellel, amelynek az árcéduláját a noname gyártók is megirigyelhetnék. A Redmi Buds 6 Lite nagyon hamarosan itthon is kapható lesz, az ajánlott európai ára olyan 8000 forintnak megfelelő 20 euró.

redmi buds 6 lite fülhallgató
Tízezer forint alatt kínál aktív zajszűrést a Redmi Buds 6 Lite
Fotó: Xiaomi

Ennyi pénzért hangzásban feltehetően nem kell csodát várni a 12,4 mm-es hangszórókat használó terméktől, de a töltőtokban lévő energiával együtt összesen 38 órányi zenelejátszási idő van kilátásban, a fülesek töltésenként 7 órát bírhatnak. 

A legnagyobb érdekesség, hogy 40 decibelig az aktív zajszűrés is támogatott. Nem is olyan rég ez még középkategóriás funkció volt a vezeték nélküli fülesekben.

A Xiaomi szerint a Redmi Buds 6 Lite támogatja az androidos mobilokkal való gyors párosításra kitalált Google Fast Pair eljárást, a mobilappja állítható hangszínszabályzót kínál, telefonáláskor pedig a kimenő hangon szintén képes zajszűrést végezni. A kütyü ismeri a Bluetooth 5.3 kapcsolatot, továbbá a jó hangminőségű AAC kodeken keresztüli hangátvitelt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!