Videókazettán is megjelenik az Alien: Romulus

alien romulus
Alien: Romulus
Fotó: 20th Century Studios
Vágólapra másolva!
Természetesen a különleges kiadás képaránya is régimódi lesz.
Vágólapra másolva!

Folytatják a nosztalgia által fűtött visszatérésüket a régi adathordozók, a vinyl hanglemezek, a magnókazetták, továbbá a CD-k második diadalmenetét követően a régi motoros filmrajongók kiszolgálása is megkezdődhet. Az egyik első fecskeként a 20th Century Studios és Fede Alvarez rendező bejelentették, hogy a megszokott fizikai kiadások mellett VHS-en is elérhető lesz az Alien: Romulus.

Az Alien franchise 45. születésnapja alkalmából kitalált, limitált példányszámú VHS természetesen 4:3 képarányban prezentálja majd a filmet. Sajnos az árát nem közölte a kiadó, és az sem világos, hogy egyáltalán hány darab kerül belőle forgalomba, de biztosan 2024. december 3-tól lesz elérhető.

Erős a gyanú, hogy rendkívül inflált értékű, gyűjtői ereklyékként végzik majd a példányai.

A kiadás érdekességét részben az adja, hogy az Alien hosszas története miatt a kezdeti filmeket nagyon sok rajongó boltban vett vagy videótékából bérelt VHS-en látta először. Emiatt különleges és személyes élmény lehet számukra, hogy a remekül sikerült legújabb részt is megtekinthetik kazettáról, ideális esetben katódsugárcsöves tévén.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!