Újít a Yettel, minden ügyfelet érinthet

A mobiltelefon-használatot összefüggésbe hozták a szív- és érrendszeri betegségekkel yettel full
A mobiltelefon-használatot összefüggésbe hozták a szív- és érrendszeri betegségekkel yettel full
Fotó: Science Photo Library via AFP
Vágólapra másolva!
A Yettel egy új, rugalmasabb és személyre szabottabb megközelítést kínál a lakossági ügyfelek számára. A Yettel Full csomagban akár 30% havidíjkedvezmény érvényesíthető lakossági Prime, vagy OtthonNet előfizetésre.
Vágólapra másolva!

A Yettel október 22-től bevezeti a Yettel Full szolgáltatáscsomagot, amely egy új, rugalmas kedvezményrendszert kínál a lakossági ügyfelek számára. A Yettel Full lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy szabadságot kapjanak a kedvezmények eléréséhez szükséges szolgáltatások összeállításában, azt erre vállalt hűségidő nélkül érhetik el.

A mobiltelefon-használat egészségügyi hatásait már régóta vizsgálják
Mobiltelefon-előfizetést tartalmaznia kell a Yettel Full díjcsomagnak.
Fotó: Hans Lucas via AFP

A Yettel felismerte, hogy a mai digitális világban az ügyfeleknek eltérő igényeik vannak, és nem szeretnének felesleges szolgáltatásokért fizetni. A Yettel Full éppen ezért lehetővé teszi a személyre szabott csomagok összeállítását, így az ügyfelek csak azokért a szolgáltatásokért fizetnek, amelyekre valóban szükségük van.

A Yettel Full csomagban akár 30% havidíjkedvezmény érvényesíthető lakossági Prime, vagy OtthonNet előfizetésre, de a csomaghoz hozzáadható TV vagy streamingszolgáltatás is. A kedvezménycsomag összeállításához nincs szükség mindhárom szolgáltatástípusra (mobil, TV, internet), már 2 előfizetéssel is elérhető a kedvezmény. Ez lehet akár 2 Prime mobil-előfizetés, 2 OtthonNet internet előfizetés vagy ezek kombinációja.

A Yettel Full további előnyei:

  • Nincs hűségidő: Az ügyfelek bármikor módosíthatják a csomagjukat, vagy lemondhatják azt.
  • Ingyenes hívás a csomagban lévő számok között: A Yettel Full csomagban lévő mobilelőfizetések belföldön ingyen hívhatják egymást.
  • Akár 30% kedvezmény: Több szolgáltatás bevonása nagyobb rendszeres kedvezményt, akár havonta 30% megtakarítást jelent.

A Yettel Full szolgáltatáscsomag bevezetésével a Yettel egy új, rugalmasabb és személyre szabottabb megközelítést kínál a lakossági ügyfelek számára. Az ügyfelek szabadon választhatják ki a számukra legmegfelelőbb szolgáltatásokat, és jelentős kedvezményeket érhetnek el.

A Yettel Full szolgáltatáscsomag részletei:

  • A kedvezménycsomagban legalább egy Prime vagy OtthonNet előfizetésnek szerepelnie kell.
  • A kedvezménycsomagban szerepelhet TV vagy streamingszolgáltatás is.
  • A kedvezmény mértéke a csomagban lévő szolgáltatások számától függ.
  • Nincs hűségidő.
  • A csomagban lévő mobil-előfizetések belföldön ingyen hívhatják egymást.

A Yettel Full szolgáltatáscsomag október 22-től érhető el.

További információk a Yettel honlapján találhatóak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!