Viasat3: megszűnik az Exclusive és az Édes vágyak, maradnak a Bár-sztárok

Vágólapra másolva!
Megválik Palotás Petrától és Szalontai Szilviától, az Exclusive és az Édes vágyak műsorvezetőitől a Viasat3 tévécsatorna. A két saját gyártású műsor nem hozta a várt nézettséget, ezért leveszik a képernyőről. A július 21-én véget érő skandináv eredetű Bár című reality show viszont beváltotta a csatorna reményeit: a következő évadban újabb hasonló jellegű műsort fognak sugározni, a Bár néhány sztárja pedig továbbra is láthatók lesz a Viasat3 képernyőjén.
Vágólapra másolva!

A csatorna arcaként is aposztrofált Palotás Petra, aki korábban többek közt az RTL Klubon, a TV2-n és az MTV-n is vezetett műsort, nem lesz látható a közeljövőben a Viasat3 -on. Vele együtt eltűnik a csatorna két saját gyártású műsora az Exclusive című sztármagazin és a Szalontai Szilvia által vezetett Édes vágyak című erotikus magazin is. "Jó viszonyban maradtunk a két lánnyal, tehát még az is lehet, hogy a jövőben újra dolgozunk velük" - mondta az [origo]-nak Farkas Annamária a csatorna PR igazgatója.

A még a hónap végéig látható megszűnő műsorok helyére újabb saját gyártású szórakoztató jellegű műsorokat tervez a csatorna, melyeknek műsorvezetői várhatóan a Bár című, július 21-én véget érő, nagy nézettséget hozó reality show versenyzői közül kerülnek ki. A pontos személyeket a játék befejezése előtt még nem kívánta nyilvánosságra hozni a Viasat3.

Az ősszel az RTL Klub és a TV2 is tervezi saját készítésű reality show sugárzását, a Viasat3 sem akar lemaradni, tehát mindenképp indítunk ősszel vagy jövő tavasszal egy a Bárhoz hasonló műsort - nyilatkozta a PR igazgató. Mint arról korábban is hírt adtunk, a TV2 valóban indít ősszel egy hasonló jellegű műsort, az RTL Klubnál pedig még nem született végleges döntés a tervezett saját reality show-ról.

A svéd Modern Times Group-hoz tartozó Viasat3 2000. december 23-án kezdte meg a magyarországi sugárzást. A csatorna kábeltelevíziós rendszereken és Budapesten az UHF 47-es földi csatornán keresztül érhető el.

Korábban az [origo]-ban:
Bár: irányított figyelem
Magyar gyártású reality show-t indít a Viasat3
Túlélő-hősök magyar csatornán

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!