A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Kiteregetik a Dáridó szennyesét

Vágólapra másolva!
Galambos Lagzi Lajcsi most már nagyon bánja, hogy nem olvasta végig idejében a rövidesen utcára kerülő Dáridó és ami mögötte van című könyv kéziratát. Most igyekszik megakadályozni a könyv megjelenését.
Vágólapra másolva!

Lajcsi önmagára is dühös. Amikor az első részt elolvasta, azt mondta, ebből neki ennyi elég, és nem foglalkozott a többivel. Így csak a végeredménnyel szembesült, de ezt nem is hagyta szó nélkül. Úgy gondolja, nem tartozik a nagyközönségre, hogy például milyen volt egyik kedvencük, Jimmy részegen. Vagy hogy mi történt Miskolcon, hogyan veszett össze úgy Jimmy és Pataky Attila, hogy soha többé nem álltak szóba egymással.

Lajcsi abban is biztos, hogy ő nem hozta volna nyilvánosságra, hogyan szerzett Jimmy nőt, nem is egyet, hanem hármat Demis Roussosnak. A világsztár ugyanis nagyon hisztisen érkezett Budapestre, kijelentette: csajozni akar. Mégpedig magyaros típusú lányokkal. Jimmy telefonált valakinek, és a szállodában már
három lány várta Roussost. Azt azonban nem bánja, hogy megjelenik, miért nem szerepel többé a Dáridóban Balázs Pali.

Lajcsi még egy valaminek örül: annak, ahogyan Jimmy özvegye, Edit asszony vallott róla, aki azt is elmondta, hogy Jimmy halála óta ritkán nézi a televíziós műsorokat, de a Dáridóra gyakran rákapcsol.

A Dáridó műsorvezetője ellenlépést fontolgat: "Elhatároztam, megírom majd valakivel - olyannal, akiben megbízom - az én történetemet. Azt, hogy valójában ki is Lajcsi, és hogy hogyan éltem meg a sikert."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!