Bill Clinton imádja a Maffiózókat

Vágólapra másolva!
Bill Clinton nagy rajongója a Maffiózók cínű tévéfilmsorozatnak. Az exelnök szeretetét a stáb tagjai is viszonozzák, hiszen mostanában gyakran látják együtt iszogatni őket különböző New York-i bárokban.
Vágólapra másolva!

A Maffiózók című tévéfilmsorozat beindulása óta számos szakmai díjat bezsebelt, és a közönség szeretetét is világszerte élvezi. Nem meglepő, hogy az HBO gyártásában készülő széria a sztárok körében is rendkívül népszerű. Legutóbb a Brad Pitt-Jennifer Anniston házaspár vallotta be, hogy ha lehet, egy részt sem hagynak ki a Soprano család mindennapjait bemutató sorozatból. Pitt rajongása odáig terjedt, hogy az ő nyomására választották James Gandolfinit (Tony Soprano szerepét játssza a szériában) A mexikói című film egyik főszerepére.

Bill Clinton filmszerepet ugyan nem tud szerezni a sorozat színészeinek, ám kitüntető társaságával mostanában megajándékozza a stáb tagjait. A magát a Maffiózók egyik legnagyobb rajongójának tartó Clintont ugyanis többször látták New York-i bárokban, éttermekben a szereplőkkel iszogatni, beszélgetni. "Clinton elárulta, hogy nagy rajongója a sorozatnak, ezért meghívtuk a forgatásra is" - nyilatkozta a stáb egyik tagja.

Ajánlat:
A sorozat honlapja

Nézze otthon a karosszékből!
Keresztapa III.

Fórum:
Agyszívó sorozatok


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről