A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lajcsit csábítja az m1

Vágólapra másolva!
A Magyar Televízió megszerezheti Lagzi Lajcsit. A tv2 egyik legsikeresebb műsora, a Dáridó sztárja nem tagadja, igen kedvező ajánlattal kereste meg a közszolgálati televízió. De mivel őt még köti szerződése a tv2-höz, időt kért.
Vágólapra másolva!

Lajcsi több mint egy évtizede jelentkezett a Szabadság téri székházban műsorötletével, de senki sem fogadta. Négy elnökhöz is megpróbált bejutni, hiszen olyan gyorsan váltogatták egymást a vezetők. Most úgy hírlik, mégis bevonul a királyi televízióba.

'Ezt a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom' - mondta Lajcsi. 'Azt sem tagadom, hogy igen kedvező ajánlattal keresett meg a Magyar Televízió. Azt mondták, azt csináljak, amit akarok, amihez kedvem van. De engem érvényes szerződés köt a tv2-höz. Éppen tegnap volt a második egyeztetésem a kereskedelmi csatorna új vezetőivel a jövőbeni tervekről és nyári négy szabadtéri Dáridó műsorról.'

Lajcsi szerződése a tv2-vel egyébként egy hónap múlva lejár. A Blikk információi szerint megbíznák produkciós feladatokkal is, de kevesebbszer lehetne képernyőn a Dáridó. Pedig ez a műsor közel öt éve a tv2 sikerprodukciója. Így nem is csoda, hogy Lajcsit el akarja csábítani a közszolgálati televízió. A Magyar Televíziónak bizony nagyon kellene már egy olyan műsor, amelyért a nézők odakapcsolnak. Lajcsiért biztosan megteszik, hiszen a tv2 nézői közl fél évtizede hűek hozzá.

'Nekem egy vágyam van, jó műsorokat akarok készíteni, és minél több nézőnek' - mondja Lajcsi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!