Friderikusz egyelőre nem vezeti a Nap-keltét

Vágólapra másolva!
Friderikusz Sándor mégsem vezeti a vasárnapi Nap-keltét. A showman úgy érzi, hogy nem akarja ezt helyzeti előnyként felhasználni az elnökválasztás előtt - tájékoztatott Gyárfás Tamás, a reggeli műsor producere.
Vágólapra másolva!

Gyárfás tárgyalt már Baló Györggyel is, hogy vezessen Nap-keltét. Attól tette függővé, hogy milyen eredménnyel zárul az elnökválasztás, mivel Baló is beadta a pályázatát. A producer beszélt már telefonon Betlen Jánossal is, aki szerinte nem zárkózott el a felkéréstől. Így rövidesen leülnek beszélgetni. Gyárfás ezeket a tárgyalásokat Ragáts Imrével, az MTV elnöki jogkörrel felruházott alelnökével és az új hírigazgatóval, Rudi Zoltánnal egyeztetve kezdte meg. Annyi egyelőre biztos, hogy a közszolgálati adóhoz visszakerült Nap-kelte első, vasárnapi adását Lakat T. Károly vezeti.

"Mind a hét jelenlegi műsorvezetője megmarad a Nap-keltének. Ma még korai lenne arról beszélni, hogyan váltják majd egymást"- mondta Gyárfás. Az biztos, ha Friderikusz csatlakozik hozzájuk, ő hétvégén lesz a stúdióban. Verebes István is marad a Nap-kelte műsorvezetője. Mint Gyárfás mondta, nagyon számítanak rá. Nem tud arról, hogy az RTL Klub ezt meg kívánná akadályozni. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója megerősítette: Verebes továbbra is vezetheti a Nap-kelte műsorát. "Annak örülök, hogy a Nap-kelte visszakerül méltó helyére, a Magyar televízió képernyőjére, és sokkal többen láthatják mint eddig. Annak azonban nem tudok örülni, hogy azok, akik addig ott dolgoztak reggelente, és többségük bizonyára jól végezte munkáját, most ki lesz kergetve, amikor mi oda bevonulunk" - mondta Verebes István.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről