A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Konta Barbara és Halász Gábor a tv2-n

Vágólapra másolva!
A tv2 Lazac című műsorába szerződött Konta Barbara és Halász Gábor, akik korábban a Barátok közt Hoffer-testvéreit alakították.
Vágólapra másolva!

Jövő héttől a Lazac új, állandó szereplőkkel bővül. A tv2 reggeli műsorában december 2-től Konta Barbara és Halász Gábor is látható lesz. A korábban a Barátok közt Hoffer testvéreit alakító páros a Lazac régi műsorvezetőivel, Benkő Nórával, Pikali Gerdával, Sághi Kálmánnal és Kálloy Molnár Péterrel együtt vezetik a majd a műsort. A rivális RTL Klubon, Eszter és Misi szerepében, befutott színészek nemrég azt nyilatkozták, nagyon sok televíziós felkérést kaptak, de csak olyat fogadnak el, ami mindkettőjüknek szól. "A szappanopera alatt összefonódott az életünk. Elmondhatom, hogy a testvéri viszony, amit a kamerák előtt alakítottunk nem játék volt" - mondta korábban a Blikknek Halász Gábor.

A Barátok közt Hoffer családjából először a sorozatbeli testvérpár édesapját, Hoffer Józsefet alakító Körtvélyessy Zsolt távozott. Őt követte ősszel a homoszexuális Hoffer Misit játszó Halász Gábor, majd Konta Barbarával Eszter is eltűnt a sorozatból.

Konta és Halász tv2-höz szerződésével a csatorna a fiatal nézőkért folytatott versenyben szeretné erősíteni a Lazacot. Az AGB Hungary adatai alapján a reggeli műsorok közül az MTV Napkelte című programja az első, múlt héten 40 százalékos közönségarányt ért el a teljes lakosság körében. A reklámozók szempontjából fontosabb 18-49 év közötti nézők között azonban az RTL Klub Reggelije vezet, közel 30 százalékos közönségaránnyal. A tv2-s Lazac múlt héten mindkét kategóriában harmadik helyre szorult, a 18-49 év közötti nézők mindössze 20 százaléka választotta a hétfőtől megújuló műsort.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!