A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Helen Baxendale felhagy a színészettel

Vágólapra másolva!
Az itthon leginkább a Jóbarátok című sorozatból, Ross angol feleségeként, Emilyként ismert színésznő, Helen Baxendale valóban azért hagyta el filmbéli férjét, mert visszaköltözött Londonba. Helen szerepet kapott egy brit sorozatban, amelyet azért vállalt el, hogy újra együtt lehessen Angliában élő családjával. Most úgy döntött, felhagy a színészettel, hogy minden idejét férjének és két kisgyermeküknek szentelhesse.
Vágólapra másolva!

Helen Baxendale több időt szeretne a családjával tölteni, ezért úgy döntött, egy időre felhagy a színészettel.

A színésznőt a hazai közönség főként a Jóbarátok című tévésorozat korábbi epizódjaiból ismerheti: ő játszotta ugyanis Emilyt, Ross angol barátnőjét, akit rövid ismeretség után feleségül vett, majd akitől rövid házasság után elvált. Amikor a most 33 éves színésznő megkapta a szerepet az amerikai sorozatban, épp első gyermekét várta David Eliottól, Angliában élő producer férjétől.

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.htmlHelen Baxendale honlapjahttp://www.helenbaxendale.org/Ki a legszexibb külföldi színésznő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32880

Röviddel ezután úgy határozott, hogy visszaköltözik Nagy-Britanniába, ahol szerepet kapott a sok tekintetben a Jóbarátok brit változatának tekinthető Cold Feet című tévésorozatban, amely szintén egy csapatnyi fiatal mindennapjait követi nyomon.

Nemrégiben elkészült a sorozat utolsó epizódja, és Helen úgy döntött, nem vállal újabb színészi feladatokat, mert így túl kevés ideje marad két gyermekére, a négyéves Nell-re és a másfél éves Ericre. "Nem arról van szó, hogy a fürdetésre érek haza vagy amikor épp lefekvéshez készülődnek. Már rég alszanak, mire hazakerülök, és még fel sem keltek, amikor én már újra úton vagyok" - mondta Helen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!