A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPupp Réka
18:00CselgáncsReka Pupp-Amandine Buchard
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

Sztárokkal akar dolgozni a CIA

Vágólapra másolva!
A CIA munkatársai az szeretnék, ha a nekik is dolgozna az Alias című akciósorozat főszereplője, a Sydney Bristow titkosügynököt alakító Jennifer Garner. A tévé- és filmsztár mellett a cég más színészeket is meg akar nyerni magának.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Jennifer Garner

A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) érdeklődéséről a színésznő számolt be, aki elmondta, a szervezet azt kérte tőle, segítsen új promóciós filmjük elkészítésében - írta a Yahoo.

"Nem kereskedelmi célú videó lenne, hanem a végzős egyetemistáknak szánt toborzófilm" - mondta Jennifer Garner, akinek a szavait Chase Brandon, a CIA-val kapcsolatban álló produkciós cég munkatársa is megerősítette. Brandon szerint a Garnerrel való együttműködés már nem csak ötlet, mert az egyeztetés elkezdődött.

"Nagyon szeretnénk továbbvinni a Miss Garnerrel folytatott tárgyalásainkat és a toborzófilm más lehetséges szereplőivel. Úgy érezzük, Miss Garner, Sydney Bristow titkosügynököt alakító színészként és magánemberként is az intelligencia, a lendület megtestesítője, valamint hiteles személyiség, épp olyan, amilyet keresünk. Az ő támogatása kiválóan szolgálná fő célunkat, hogy a legjobb fiatalokat nyerjük meg a cégnek" - mondta a producer.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!