Késelt, verekedett, rabolt egy brit tévésztár

Vágólapra másolva!
Először beszélt büntetett előéletéről a brit ITV1 csatorna Pop Idol című show-jának döntőse, aki korábban rátámadt a hadsereg egyik volt tagjára.
Vágólapra másolva!

Egyéves börtönbüntetésre ítélték korábban Marc Dillont, a brit ITV1 csatorna Pop Idol című show-jának döntősét, aki öt évvel ezelőtt összeverekedett egy volt katonával, Terry Kiernannel. Dillon, aki elismerte, hogy annak idején erőszakoskodott és rabolt, azt mondta, minden vágya bűnözői múltjának lezárása.

A tévésztárrá lett fiatalember két társával követte el a bűncselekményt, amelynek a során megverték és késsel összeszurkálták áldozatukat. A tettesek ezután elvették a volt katona autóját, elhajtottak a férfi igazolványaiban megtalált lakcímre, majd kifosztották Kiernan otthonát - írta az Ananova.

Dillon, aki a Pop Idol legutóbbi részében Lionel Richie régi együttese, a Commodores Easy című balladáját énekelte, azt nyilatkozta, megjavult. "Azóta felnőttem, ma már teljesen más ember vagyok, és mostantól csak a műsorra akarok gondolni. A következő Robbie Williams szeretnék lenni" - mesélt terveiről a Pop Idol sztárja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről