A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Képernyőn a legrégibb tabu

Vágólapra másolva!
Kemény jelenetnek minősítette a brit ITV-n futó bűnügyi sorozat szereplője azt a képsort, amelyen a történet szerint vérfertőzést követ el. Az ősi tabu megjelenítése újabb kritikákat válthat ki a műsor ellen, amelyet egyszer már figyelmeztetett a brit televíziós bizottság.
Vágólapra másolva!

Vérfertőző kapcsolatba kerül egymással egy anya és fia a brit ITV1 The Bill című bűnügyi sorozatának december 3-i epizódjában, amely a húsz éve futó műsor újabb tabudöntő része lesz.

A képzeletbeli londoni rendőrőrs életét bemutató sorozatban Gabriel Kent rendőrjárőr (Todd Carty) elcsábítja June Ackland őrmestert (Trudie Goodwin), akiről előzőleg megtudja, hogy a saját anyja. Kent korábban semmit nem tudott régóta elveszettnek hitt anyjáról, Ackland pedig továbbra sincs tisztában új szerelme kilétével.

"Ez egy sötét, kényelmetlen történet, de reméljük, az emberek majd azt mondják, megfelelően ábrázoltuk" - mondta Paul Marquess producer.

leftADSL Otthon, ADSL Hobbi, év végéig ingyen./internet_ajanlat/index.htmlRendelje meg az év végéig!

A csábítót alakító Todd Carty szintén kellemetlennek tartja az új The Bill-epizódot, amelyet kemény, rázós jelenetnek minősített - írta az Ananova.

"A történet bizonyosan az egyik legnagyobb szenzációt keltő alakításom lesz. Áthágja a szabályokat - nagyon nagy dolog egy ilyen szerepet eljátszani" - mondta Todd Carty, aki korábban a sikeres brit szappanoperában, az EastEnders-ben is szerepelt.

"A két ember feltűnően vonzódik egymáshoz, mert önmagukat találják meg a másikban. Szinte már hallom az össznépi felhördülést" - tette hozzá a fia által elcsábított anya alakítója, Trudie Goodwin.

A rendkívül népszerű, 1983 októberében indult The Bill következő része miatt nem csak a nézők, hanem a brit független televíziós bizottság is felemelheti a szavát, ami legutóbb 2003 nyárán fordult elő. Az Independent Television Commission nevű szervezet júliusban azért figyelmeztette az átlagosan 8 millió nézőt vonzó The Bill készítőit, mert a bűnügyi sorozat egyik jelenetében egy kiskorú részletesen elmesélte, hogyan erőszakolták meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!