Ijesztgetik egy tévéműsor szereplőit

Vágólapra másolva!
Gyötrő látomásokat idéznek fel a CBS következő valóságshow-jában, amelynek házigazdája a Rémálom az Elm utcában című film főszereplője lesz.
Vágólapra másolva!

Szorongás, félelmetes belső képek, elfojtani próbált félelmek, - ezek lesznek az amerikai CBS tévétársaság új műsorának fő témái.

A horrorfilm és valóságshow keverékének szánt produkció ötletét a Rémálom az Elm utcában című mozi adta, amelyben egy égett arcú, ujjai helyén késeket viselő férfi riogatja áldozatait, de nem tudni, hogy csak álombéli alak-e vagy a valóságban is létezik.

A műsorkészítők az 1984-es premierje óta klasszikussá vált film hangulatát szeretnék a realityben is megteremteni, ezért a mozi Freddy Krueger nevű rémét alakító Robert Englundot is bevonták az új produkcióba.

A Rémálom az Elm utcában: az igazi rémálmok munkacímen futó projekt tervezete szerint a színész saját otthonukban keresi fel a civil szereplőket, akiket szembesíteni próbál félelmeikkel.

A hatrészes műsorban Englund - a filmben megismert maszk nélkül - arra kéri a résztvevőket, hogy idézzék fel legrémisztőbb álmaikat, amelyeket aztán a Csillagok háborúja, a Robotzsaru és az X-Men 2 mozik effektmestere, Peter Kuran látványos vizuális trükkökkel megkísérel rekonstruálni.

Miután a civil résztvevők feltárták legnyomasztóbb éjszakai emlékeiket, a műsor házigazdája elviszi őket egy tikos helyre, ahol, a tervek szerint igazán félelmetes próbát kell kiállniuk.

A szereplők lelkét és idegrendszerét próbára tevő állomáson a rémálmokkal küzdő emberek - egyelőre nem tisztázott körülmények között - állítólag szemtől szembe kerülhetnek majd démonaikkal.

"Alig várom, hogy felfedezhessem Amerika rémálmait, ezért egytől-egyig meglátogatom áldozataimat, akarom mondani a műsor vendégeit, hogy megtudjam, mitől kezdenek sikítozni" - viccelődött Englund.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!