Gúnyolódás miatt ejtették Whoopi Goldberget

Vágólapra másolva!
Rossz néven vették az egyik amerikai élelmiszergyártó cég döntéshozói, hogy a színésznő Bush elnök kárára viccelődött egy politikai összejövetelen, ezért törölték a vele készített reklámjukat.
Vágólapra másolva!
Forrás: NBC
Whoopi Goldberg

Az egyik fogyókúrás italokat készítő vállalat vezetői szerint Whoopi Goldberg kiábrándítóan viselkedett, amikor július 8-án a Demokrata Párt New York-i adománygyűjtő rendezvényén szexuális tartalmú viccbe illesztette George W. Bush elnök nevét.

A Radio City Music Hallban tartott összejövetelen a színésznőn kívül több más híresség, így Jon Bon Jovi, Paul Newman, valamint Meryl Streep is megjelent, akik mindannyian bírálták Busht, de a vállalat szerint Whoopi Goldberg gúnyolódása kirítt ezek közül, és túlment a számukra még elfogadható határon.

A korábbi elképzelésekkel ellentétben ezért Whoopi Goldberg nem reklámozhatja a Slim-Fast céget, amely egy vele készült hirdetést is fel akart használni termékei népszerűsítésére.

"Csalódást okozott Ms. Goldberg viselkedése, az, ahogyan kifejezte magát, és őszintén sajnáljuk, hogy a napokban tett megjegyzései bántóak lehettek egyes vásárlóink számára. A Ms. Goldberggel készült reklámjainkat nem sugározzuk többet" - közölte Terry Olson, a Slim-Fast vezérigazgatója.

A színésznő egyelőre nem reagált a bejelentésre - írta a Yahoo.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!