A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tom és Jerry amerikai botránytévéssel

Vágólapra másolva!
Közös tévéshow-t indít Tom Green komikus és a hírhedt beszélgetős műsoraival befutott Jerry Springer. A pártatlanságot nem ígérő program főszereplői más szubjektív hírértelmezőkhöz hasonlóan a politikai eseményekről és a szórakoztatóipar pletykáiról is szót ejtenek majd.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI
Jerry Springer

Korrektül kiegyensúlyozatlan a munkacíme Tom Green komikus és Jerry Springer tévés műsorvezető fejlesztés alatt álló show-jának, amelyben heti rendszerességgel tekintenék át a a világ eseményeit, különös figyelmet fordítva az amerikai belpolitika és a sztárvilág híreire.

A műsort készítő Lions Gate Television július közepén kezdte meg a gyártáshoz szükséges előkészületeket - monda el a cég elnöke, Kevin Beggs.

"Olyan heti sorozatnak szánjuk, amelyben a provokatív, tiszteletlen, ugyanakkor rokonszenves és alkalomadtán egymással is vitatkozó műsorvezetők az aktuális eseményekről, illetve a popkultúráról szólnak népszerű formában, de rendhagyó módon. ... Egyszerre tájékoztat és szórakoztat. Már maga az ötlet, hogy ezt a két fickó együtt szerepel, nevetésre ingerlő" - mondta a műsorról a produkciós cég képviselője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!