A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Tévén is nézhető a Sziget Fesztivál

Vágólapra másolva!
Mától egy héten keresztül, napi kétszer 25 percben jelentkezik a Kultúrház. Az m2-n 20.35-től a "megszokott" kulturális magazint láthatják a nézők, míg hétköznaponként este tizenegytől (augusztus 9-én 22.40-től) az m1-en élő adásban kísérhetik figyelemmel az érdeklődők a Kultúrház Sziget különkiadásait.
Vágólapra másolva!

A Kultúrház Sziget - szakítva a tavalyi év gyakorlatával -, nemcsak a programok között válogat, sokkal inkább egy ablak szerepét tölti be, amely kitárul minden Sziget iránt kíváncsiskodó számára. Sajátos optikával láttatja az egyhetes monstre-buli életét, hangulatát. A Kultúrház Sziget egyáltalán nem szeretne az objektivitás letéteményese lenni. A műsorban nem programajánlót kap a nagyérdemű, hanem szubjektív válogatást azokról az eseményekről, amelyeken a Kultúrház csapata jól érzi magát.

A Kultúrház Sziget a Pesti Est színpad melletti VIP udvarból jelentkezik. Innen indulnak majd a zenészek-sztárok a fellépésre, és ide is érkeznek a koncertek végeztével. Minden adásban közismert szigetjáró személyiségeket kísérnek el, lesz koncertkörkép, sztárinterjú, szubjektív videofelvétel a szervezőkről, szigetlakókról. A műsorkészítők mikrofon-végre kapják a legnagyobb fellépő együttesek tagjait, énekeseket. Amíg Veress Dóra műsorvezető beszélget egy-egy vendéggel, addig Németh Juci sztorira vadászva, több helyen is meglepi a bóklászókat, és többször is bejelentkezik a műsorba - majd a Kispál és a Borz együttessel is fellép.

A nagyobb tévék közül a (támogató) TV2 az Aktív-ban foglalkozik többet a Szigettel, napi 3-4 perces anyagok, sztárinterjúk formájában. Az RTL Klubnál a fesztivál nem kiemelt esemény, a Duna tévé pedig sátorral is kitelepült.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!