Jótékonykodtak a gyilkos elmék

Vágólapra másolva!
A Gyilkos elmék című krimisorozat stábja megerőltető jótékonykodásba kezdett: bicikliztek egy nagyot a betegekért.
Vágólapra másolva!

A látványos akciót, melynek keretében egy bicikliversenyen vettek részt a Gyilkos elmék sztárjai, egy, a szklerózis multiplexben szenvedőkért létrehozott alapítvány szervezte. A hetvenöt mérföldes, azaz mintegy százhúsz kilométeres távot a stáb tizenöt tagja tekerte le, köztük az öttagú nyomozócsoport három feje, Mandy Patinkin, Thomas Gibson és Shemar Moore.

A Chicago Hope Kórház egykori dokijai, Thomas Gibson és az Emmy-díjas Mandy Patinkin a mindenkiből mindent kiszedő Aaron Hotchnert, illetve a viselkedésanalízis mesterét, James Gideont játsszák a különleges ügyosztály életét bemutató sorozatban. Shemar Moore a kvázi kötelező színesbőrű a csapatban, ő a fanatikus bűnözőkre specializálódott.

Forrás: RTLKLUB

A nyomozók a valós életben is kiállnak a jó ügyért: azzal, hogy mintegy hét óra alatt megtették az előírt távot, tízezer dollárt, vagyis kicsivel több mint kétmillió forintnak megfelelő összeget gyűjtöttek össze az alapítvány számára. Egyiküket, Shemar Moore-t egyébként személyesen is érinti a kérdés, hiszen édesanyja is szklerózis multiplexben szenved.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről