A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A gyilkos és az áldozat családja egy show-ban

Vágólapra másolva!
Amerika talán legnépszerűbb tévés háziasszonya, Oprah Winfrey gondolt egy merészet, és összeeresztett egy gyilkost egykori áldozatának családjával.
Vágólapra másolva!

Oprah Winfrey naponta jelentkező talkshow-jában is képes mindig új ötletekkel előállni, talán ennek is köszönheti, hogy a Forbes.com 2006 végén összeállított listája szerint ma ő a leggazdagabb olyan nő, aki a szórakoztatóiparban dolgozik - még a Harry Potter-könyvek szerzőjét, J. K. Rowlingot is maga mögé utasította.

A showlady most épp azzal szerette volna sokkolni közönségét, hogy közvetíti egy gyilkos bocsánatkérését az áldozat családjának. A találkozó össze is jött, és minden a tervek szerint zajlott: Nathaniel Abraham a megbocsátást kérte Ronnie Greene családjától, amiért tíz évvel ezelőtt megölte a fiukat - Abraham maga is még csak tizenegy éves volt, amikor lelőtte kamasz (akkor tizennyolc éves) társát.

A próbatalálkozás során azonban szinte sokkos állapotba kerültek a felek, úgyhogy végül Abraham ügyvédje, Daniel Bagdade leállította a forgatást - saját bevallása szerint őt magát is mélyen megérintették a látottak. "Végül Oprah privát irodájában értünk végére a bocsánatkérésnek. Hihetetlen volt" - nyilatkozta az ügyvéd.

Korábban már az adás napja is ki volt tűzve, de az ügyvéd az eset után nem engedte képernyőre a felvételeket - Oprah így nézhet más téma után.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!