Sztárkoncentráció az RTL Klubon

Vágólapra másolva!
Február 17-én a Szombat esti láz szereplői a Legyen ön is milliomos!-ban vetélkednek.
Vágólapra másolva!

A szombat esti játék különlegessége, hogy Vágó István helyét is táncos lábú médiaszemélyiségek veszik majd át, mivel az adásban egymást tesztelik mindkét Szombat esti láz szereplői. Összecsap a két győztes: Czene Attilát Csonka András kérdezgeti, Keleti Andrea viszont Bánhidi Petra helyett Farkasházi Rékát. Südi Iringó Szabó Győzőt próbálja sarokba szorítani, Horváth Éva pedig Hajas Lászlónak szegezi kérdéseit. A játékosok a nyeremények felét alapítványoknak ajánlották fel.

A műsor éppúgy este fél 8-kor kezdődik, mint a TV2-n a Sztárok a jégen második menete. Egyáltalán nem szokatlan - és persze nem is meglepő - a hazai kereskedelmi tévéknél, hogy a rivális fontosabb műsorainak időpontjába teszik be saját erős vagy annak vélt filmjeiket, sorozataikat, vetélkedőiket. A jégtáncos show pénteken kezdődik, ide az RTL Klub a Mátrix című filmet tette - a szombati jeges műsor időpontjára pedig sztárparádét hozott össze a stúdióban.

Forrás: RTLKLUB

A Szombat esti láz 2006 tavaszán és őszén is remekelt, kétmillió feletti nézőszámokat hozott, és ami igazán meglepő: az első széria döntőjét többen nézték, mint a nyári futball-világbajnokság fináléját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!