A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Grace klinika: csak egy maradhat

Vágólapra másolva!
Ősszel kezdődik a Grace klinika negyedik évadja, a nézők pedig találgathatnak, hogy a szereplők közül ki marad a sorozatban: George O'Malley karaktere folytatja tovább, dr. Burke-nek viszont mennie kell.
Vágólapra másolva!

A legfontosabb kérdés az volt a Grace klinika harmadik évadja után, hogy a Golden Globe sajtókonferenciáján kirobbant botrány két szereplője, vagyis a Dr. Burke-öt alakító Isaiah Washington, illetve a George O'Malley bőrébe bújt T. R. Knight maradnak-e a sorozatban - a műsort leadó ABC-hez ugyanis tiltakozó levelek sora érkezett, hogy távolítsák el a melegellenes Washingtont, Knight pedig állítólag maga fontolgatta, hogy kiszáll a sorozatból.

A harmadik évad ráadásul egy olyan cliffhangerrel ért véget, amely arra engedett következtetni, hogy mindketten távoznak a sorozatból. Most úgy tűnik, Knight már biztosan marad a klinikán: az ABC meghosszabbította szerződését, melynek keretében a színész már 125 ezer dollárt (vagyis körülbelül 23 millió forintot) kap epizódonként, és ha ez még nem lenne elég, némi részesedés is jár neki a profitból.

Részesedést egyébként a sorozat más szereplői is kapnak, így például Ellen Pompeo (dr. Meredith Grey), Sandra Oh (dr. Cristina Yang) és Patrick Dempsey (dr. Derek Shepherd) is összeszedhetnek némi pénzt, ha a Grace klinika továbbra is sikeres marad.

A másik kérdéses szereplő, dr. Burke sorsa is eldőlt csütörtökön: az őt alakító Isaiah Washington szóvivője megerősítette a sajtónak, hogy a színész kapott egy telefonhívást az ABC-től, miszerint nem tartanak igényt a további szolgálataira. Washington az utólag nyilvánvaló előzmények ellenére sem érti a helyzetet, még pár hete is úgy nyilatkozott, hogy a producerek ősztől biztosan visszavárják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!