Isaiah Washington új munkát kap

Vágólapra másolva!
A Grace kliniká-tól kirúgták, de Isaiah Washington már az NBC-vel tárgyal: ha nem is dr. Burke-ként, de hamarosan újra láthatjuk a képernyőn.  
Vágólapra másolva!

Isaiah Washington iránt nagyon érdeklődik az NBC, a tárgyalások már előrehaladott szakaszban vannak. Az ugyan még nincs tisztázva, hogy Washington a csatorna valamelyik, már meglévő sorozatában kap szerepet, vagy egy egész új produkciót építenek a személyére, de annyi bizonyos, hogy a színészt nemsokára újra láthatjuk a képernyőn.

A Grace klinika alkotói a negyedik évadra kiírták a sorozatból dr. Burke figuráját - valószínűleg köze volt ehhez annak a botránynak is, amely a Golden Globe sajtókonferenciáján robbant ki: Washington egy erősen pejoratív jelentésű, ezért tabuszónak számító kifejezéssel illette egyik színésztársát, gyakorlatilag lebuzizta a George O'Malleyt alakító T. R. Knightot.

Egy ideig úgy tűnt, Knight is ott hagyja a sorozatot, de végül csak Washingtonnak kellett távoznia. A színész először nagyon felkapta a vizet, hiszen az utolsó pillanatig biztos volt benne, hogy dr. Burke figurájának is helye van a negyedik évadban.

Washington az utóbbi hetekben jó pár vádaskodó interjút adott, melyekben azt sugallta, hogy Knight csak arra használta fel a botrányt, hogy nagyobb szerepet és több pénzt kapjon a producerektől. Washington talán már megnyugodhat, hiszen azóta számos tévés és filmszerepet ajánlottak neki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!