Stohl András októberig akcióban

Vágólapra másolva!
Mindig öröm, ha magyar produkció hoz jobb nézettséget, mint egy amerikai sorozat vagy egy mexikói telenovella, hiszen az a hazai forgatókönyvírók, szerkesztők, rendezők, színészek és további stábtagok munkáját dicséri. Végre hazai krimisorozat készül, a főszerepben pedig Stohl András újfent bizonyíthatja, hogy nem csak a műsorvezetéshez ért.
Vágólapra másolva!

Régen forgattak már költséges, minőséginek ígérkező akció- vagy krimisorozatot az MTV megbízásából, így alighanem a szakma és a nézők is várják már a Tűzvonalban első részét. Miközben Bujtor A szerencse fia című krimijét (amelynek forgatása szintén most zajlik) csak 2008 tavaszán láthatja a tévéző, a rendőrös sorozatra nem kell annyit várni.

"A tizenhét epizódos sorozat szeptember 9-én kerül a képernyőre, főműsoridőben, addig kell elkészülnie öt résznek tisztán. A forgatással is akkor végzünk, mostanság öt részt veszünk fel. Főleg Budapesten és a környéken, és bár drágítja a külső helyszín a forgatást, ilyen is lesz. A 13. kerületben forgatunk, egy olyan épületben, mely korábban rendőrőrsként funkcionált, és a jövőben is az lehet" - mesélte a színész, mikor a jelen helyzetről faggattuk.

Feltűnik Stohl mellett Cserna Antal, Hollósi Frigyes, Trokán Péter, Jordán Tamás, amúgy jellemzően sok fiatallal forgatnak. Stohl egy kommandóst alakít, akit egy mondvacsinált oknál fogva lefokoznak, és egy rendőrsön találja magát.

"Meglehetősen jó a könyv, ügyes írógárda dogozott rajta, én már elolvastam az összes részt. Ha hasonlatot erőltetünk, akkor a 24-re hasonlít egy kicsit, de csak annyiban, hogy itt is egymásra épülnek a részek, van kohézió az epizódok közt, és csak a végén derül ki minden, folyamatos izgalmak mellett. Az én történetem a főszál, jól megírták, hihető" - mondta Stohl, aki számított rá, hogy a média majd "magyar Jack Bauer"-ként emlegeti, mielőtt akár egy kockát is láthattak volna a nézők a sorozatból.

Mint elmondta, szabadon dolgozhattak, a rendőrség sem kötötte meg a kezüket. Kimondottan romantikus, szerelmes vonal nem lesz benne, inkább egy "magánéleti szál" jelenik meg a történetben. Kaszkadőrök is segítenek a forgatáson, de ne várjunk részenként féltucat robbanó, 20 méter magasan szálló autót, nem a Cobra 11 magyar verziója készül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről