A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nívódíjat kaptak az MTV riporterei

Vágólapra másolva!
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerdán adta át az azokat elismeréseket, amelyekkel a kiemelkedő újságírói munkát díjazza: az MTV-től a Kékfény szerkesztősége, valamint Novák András híradós részesült az elismerésben.
Vágólapra másolva!

Dr. Tatár Attila tűzoltó altábornagy, katasztrófavédelmi főigazgató a Katasztrófacsökkentési Világnap alkalmából a különböző veszélyhelyzetek során a közvélemény gyors, pontos és hiteles tájékoztatásában nyújtott kiemelkedő munkájáért elismerésben részesítette a Magyar Televízió Kékfény című műsorának szerkesztőségét.

"Mindig a legfrissebb hírekkel szolgálunk, amelyek sokszor exkluzívak is. Ebben kiemelkedő érdemük van a riportereknek és természetesen a mindig ugrásra kész gyártásvezetőknek is, egyszóval az egész csapatnak" - mondta a díjat a szerkesztőség nevében átvevő M. Kiss Csaba, aki több mint egy éve irányítja a megújult műsort.

A Kékfény a Magyar Televízió egyik legkedveltebb műsora. Az adás nézettsége 15 százalékkel nőtt, így az sem ritka, hogy egymilliónál is több nézőt vonz. Ez azt jelenti, hogy hétfő esténként, átlagosan minden ötödik felnőtt tévéző a Kékfény-t választja.

Novák András szerkesztő-riporter tíz éve dolgozik a Magyar Televízió Híradó-jának. Munkáit a CNN Nemzetközi Hírtelevízió Társaság is rendszeresen sugározta. A híradós tájékoztatta a magyar tévénézőket elsőként a Sri Lanka-i szökőárról, de többször tudósított háborús övezetből, Irakból, Izraelből és Afganisztánból is.

Együttműködve a magyar katasztrófavédelemmel, Novák András rendszeresen tudósítja a Híradó nézőit a vészhelyzetekről, árvizekről, és különböző erdőtüzekről is. Szerdán az ő munkáját is kitüntetéssel ismerte el az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Forrás: MTV

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!