A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Nem jön januárban a 24 új évadja

Vágólapra másolva!
Az amerikai tévés írók sztrájkja miatt bizonytalanná vált több sorozat helyzete: a 24 például biztosan nem indul el január 13-án.
Vágólapra másolva!

Azzal, hogy az utcákon, táblákkal kezükben tüntetnek a WGA tagjai, és nem írnak több poént az esti talkshow-khoz, sztorit, dialógust a szappanoperákhoz és a heti sorozatokhoz, bizonytalanná tették az amerikai televíziózás közeljövőjét: sok széria kifogy a folytatásokból, kénytelenek a tévék ismételni, vagy kevés, előre megírt szövegre támaszkodó műsorfajtát (reality, zenés tehetségkutató) berendelni.

Sorra állnak le a forgatások, és érkeznek hírek lefújt projektekről is. Az itthon is vetített Hősök kapott volna egy testvérsorozatot, egy spin-offot, de a Heroes: Origins biztosan nem indult a közeljövőben. Rengeteg tévéző várta ugyanakkor, hogy egy halovány hatodik évad után folytatódjék - ezúttal Washingtonban - a 24, Kiefer Sutherland főszereplésével. A jelek szerint várni kell, mert a Fox megvárta a harmadik sztrájknapot is, de mivel nem változott a helyzet, bejelentette, hogy ebben a televíziós évadban nem kerül a képernyőre a 24 hetedik évada.

A tévézés egyik legsikeresebb akciósorozatának elhalasztását nem csak a rajongók, hanem a csatorna is felettébb bánja, mivel nagyobb összeget költöttek már eddig is a promócióra, így például a Time Square-en nagy kivetítőn reklámozták a most elhalasztott startot. A döntés oka, hogy a 24 olyan széria, mely egy nap 24 óráját mutatja be, és ennek megfelelően komoly nézői felháborodást okozna, ha az új évad epizódjait két menetben adnák le, mondjuk egy hosszabb nyári pihenőt beiktatva. Az összefüggő történetet elmesélő évadnak egyben kell képernyőre kerülnie, 24 hét alatt - mivel ez gyakorlatilag lehetetlenné vált (a kaliforniai bozóttűz, majd a sztrájk miatt), Jack Bauer nyugodtan vonulhat a börtönbe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!