Ismert név a leszbisorozatban

Vágólapra másolva!
Paris Hilton szerepet kapott a leszbikus közösség életét bemutató L Word-ben, melyet nálunk a Cool TV vetített.
Vágólapra másolva!

Már korábban keringtek hírek arról, hogy Paris Hilton szeretne bekerülni egyik kedvenc sorozatába, az L Word-be. Az év elején ő is jelen volt a sorozat új szezonját ünneplő bulin, és a tudósítások szerint igen közel került az egyik színésznőhőz, Katherine Moenninghez. Akkor Hilton egyik ismerőse árulta el a TransWorldNews.com-nak, hogy a botrányhősnő nem bánná, ha kapna egy szerepet a nem kevésbé botrányos sorozatba.

A terv, úgy tűnik, bevált, hisz most már hivatalosan is bejelentették, hogy Hilton vendégszerepelni fog az L Word-ben. "Fogalmam sincs, hogy milyen karaktert fogok alakítani, de biztosan jó lesz, mert ez egy remek sorozat" - fogalmazott a Parade Magazine-nek a színészkedéssel és énekléssel egyaránt kacérkodó Hilton.

Az L Word-öt eredetileg a rázós sorozatairól ismert Showtime csatornán láthatják a nézők (amely olyan műsorokat futtat, mint a Dexter, a Kaliforgia vagy a szintén a homoszexualitással foglalkozó Fiúk a klubból), nálunk a magyar viszonylatban hasonlóképp bevállalós Cool TV vetítette.

A sorozat már az ötödik évadját kezdte januárban (ezt ünnepelte Hiltonnal együtt a stáb): tekintve, hogy a forgatási munkálatokkal már novemberben elkészültek, Hilton csak a hatodik szezonban fog szerepelni - más kérdés, hogy hivatalosan ezt még nem rendelte meg a Showtime.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről