Südi Iringó megküzd Kapócs Zsókával

Vágólapra másolva!
A kismamák és nagymamák kedvelt műsorai folytatódnak a héten, a TV2 és az RTL Klub is kitart az ismert emberekkel készülő főzőshow mellett.
Vágólapra másolva!

Folytatódik a héten a főzőshow-k párbaja, mely valójában már nem is igazi összecsapás, mivel a TV2 kivette a délutáni sávból a Hal a tortán-t, hogy betegye a közepesen vagy inkább rosszul teljesítő esti sorozatai helyére, a Barátok közt ellenfeleként. Aki nagyon elszánt, szereti a műfajt, és kedveli az ilyesféle programokat, meg tudja tehát nézni mindkettőt, felvevő nélkül is - jóllehet, a gasztroreality hívei és a Bk-rajongók csoportja közt alighanem nagy az átfedés.

Mivel a héten csak négy munkanap van, a csatornák négy-négy ismert arccal próbálkoznak. A TV2 Kapócs Zsókát, Mága Zoltánt, Koós Jánost, Liptai Claudiát és a nagyik féltve őrzött, titkos receptjeit állította csatasorba a héten (némi előrelépés tapasztalható tehát, mert korábban előfordult, hogy szinte ismeretlen arcokkal próbálkoztak), az RTL Klub pedig Szily Nórában, Südi Iringóban, Dombrádi Ákosban és Nádas Györgyben, illetve ellenállhatatlan főztjükben hisz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!