A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3

Dokik közt a Jóbarátok Monicája

Vágólapra másolva!
A nálunk a TV2-n vetített Dokik új évadjában a Jóbarátok Monicája, vagyis Courteney Cox is megjelenik.
Vágólapra másolva!

A tévés körökben igen jól értesültnek számító Michael Ausiello szerint a Dokik főhősei, J.D. és Elliot új barátot kapnak Courteney Cox személyében.

Illetve nem biztos, hogy pont barátkozni fognak vele, hisz a színésznő a tervek szerint jelenlegi főnökük, Dr. Kelso helyébe fog lépni - meglátjuk, Cox karaktere mennyire fog elütni elődjétől, mert hát Kelso nem éppen az a kedves ember. A produkció egyik munkatársa annyit elárult, hogy az új szereplő megjelenése igencsak fel fogja borzolni a kedélyeket.

Hiába tűnik nagyobb szerepnek, egyelőre úgy néz ki, Cox csak három epizód erejéig fog megjelenni a kórházi folyosókon. Ennek igen egyszerű oka van: a Dokik az Egyesült Államokban már a befejező évadját fogja kezdeni.

A nyolcadik szezon amúgy is elég nyögvenyelősen készül, az NBC csatornáról át is tették az ABC-re. Coxnak mindenesetre jól jöhet ez a rövidke szerep is, tekintve, hogy előző sorozata, a Dirt - A hetilap nem kapott sok pozitív visszajelzést - a színésznő pedig most újra azt csinálhatja, amihez a legjobban ért, vagyis megnevettetheti a nézőket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!