Szőke nőben találta meg Győzikét a TV2

Vágólapra másolva!
Szeptember 30-án, kedd este képernyőn már a Senorita Szöszi a TV2-n, annak ellenére, hogy jó pár hete az interneten olvasható volt a forgatókönyv egy része.
Vágólapra másolva!

Hargitai Bea még Uri Geller show-jában nyújtott felejthetetlen alakítást, senki nem volt képes úgy remegni, rettegni, majd sírni, kövér könnycseppekkel, ahogy ő tette. A tátott szájjal való bámulás, a döbbent hüledezés is jól ment neki, megfelelő színészi kvalitásokról tett tanúbizonyságot, és talán ekkor született az ötlet, hogy kapjon saját reality-t. Nem sokkal ócskább komédiás, mint Gápár Győző, ellenben sokkal jobban néz ki - miért ne utazzon egy kicsit Dél-Amerikába?

A műfaj olyasféle, mint a The Osbournes volt, vagy épp a már említett Győzike: jórészt előre megírt helyzetekből, jóval korábban kitalált szituációkból építkező reality. Nem titok, hogy a sztárkövető valóságshow-k nagyrészt meg vannak írva előre, persze nem feltétlenül betanult minden dialógus, sok közben az improvizáció, de akkor sem hagyhatja a stáb, hogy a megfigyelt célszemély öt napon át egy nyugágyban heverjen, egy medence partján, mert abból soha nem lesz fordulatos, izgalmas műsor. A show különben akkor került fókuszba először, amikor a comment.com-hoz valaki elküldte a reality pár megírt fejezetét: a TV2 akkor feljelentést is tervezgetett.

Forrás: [origo]

"A produkció Hargitai Bea magyar modell kalandjait mutatja be Kolumbiában, ahová szerelméhez, a dél-amerikai szappanopera-sztár, Alejandro Martinezhez utazott. Nemcsak a szerelmespár mindennapjait, de a kolumbiaiak színes kultúráját és az ország mesés tájait is megismerhetik a nézők a képernyőn az egyedi és tartalmas szórakozást ígérő sorozatból. Az első epizódban Senorita Szöszinek már a bogotái reptéren talált taxissal is meggyűlik a baja, aki veszélyes környékeken kanyarog vele, majd egy kétdolláros szállodába téved, ahol mindent fertőtlenít, és még egy kisbabát is a kezébe nyomnak... és ekkor még nem is találkozott Alejandróval. Pedig a férfi lakásában is érik bőven meglepetések" - áll az ismertetőben.

Szeptember 30-án indul tehát a Senorita Szöszi, és nem is különösebben nehéz sávban. Az m1 egy dokumentumfilmet indít épp akkor, az RTL egy ismeretlen amerikai-német-cseh akcióthrillerrel próbálja meg a fotelbe szegezni a nézőt, még a Viasat3 bokszolós Rocky-ja lenne a legütősebb, ha nem egy 1976-os, sokszor látott filmről lenne szó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről