Visszatért a Jericho

Vágólapra másolva!
A DigiTV-n már látható volt, de tegnap este az AXN is vetíteni kezdte a kurta második évadot.
Vágólapra másolva!

Milyen lenne Amerika, azon belül is egy kisváros Kansas államban, ha atomtámadás érné az országot, és megbénulna a távkommunikáció? Az első évad elején nem lehet pontosan tudni, hogy mi történt a többi amerikaival - a település lakói csak egy óriási gombafelhőt látnak, aztán elmegy az áram, és a rádiót sem tudják sehogyan életre kelteni. Persze egyből kitör a pánik, a közösségi viszonyok pedig jócskán átrendeződnek: a pszichológiai vonal kibontását szolgálja a rengeteg, eltérő karakterű szereplő.

A sorozat az első évad végén nem kapott megrendelést a másodikra, de ekkor a nézői bebizonyították, hogy bár nincsenek olyan sokan, mint a CSI-hívek, de annál elszántabbak: első hallásra furcsa mogyorós akcióval kikövetelték a CBS-től a folytatást.

A második évadot ugyanúgy szerették a rajongók, de hiába kampányoltak mellette, a nézőszám csak nem akart nőni, így hét rész után jött az újabb kasza, ekkor már a végleges. A hét epizód azonban elég volt ahhoz, hogy valamiféle befejezést nyerjen a történet, így a posztapokaliptikus dráma nem más, mint egy nagyon hosszúra nyúlt film, a Mad Max-nél életszerűbb jelenetekkel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről