A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az egyik legszerethetőbb szitkom, az Így jártam anyátokkal színészei a gázsi emelésének örülhettek év elején.
Vágólapra másolva!

Az egyik legkellemesebb, legszerethetőbb szituációs komédia, a Magyarországon a Comedy Central által vetített Így jártam anyátokkal színészeinek gázsit emeltek: meg is érdemlik, mert rendre kiváló nézettséget szállítanak. Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris és Alyson Hannigan eddig fejenként 90 ezer dollárt kerestek hetente, eztán 120 ezer üti markukat minden epizód után.

A 20th Century Fox és a CBS persze elismerte a sikert, ettől függetlenül hónapokon át tartott az alkudozás, a hollywoodreporter.com szerint. A Jóbarátok színészei a végén már egymillió dollárt kerestek fejenként és részenként, ettől persze még messze vannak Ted és Barney, de még az Office színészei is többet visznek haza, mint az öt cimbora - ennek oka főképp az, hogy induláskor nagyrészük jóformán teljesen ismeretlen színész volt.

A megállapodásnak azért így is örülnek, mert visszamenőleg érvényes, az emelés a negyedik évad elejétől számít, továbbá a hétéves kontraktust is megtoldották még egy évvel, ami egyértelmű jelzése annak, hogy a csatorna és a gyártó hisznek a Mother sikeres jövőjében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!