A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Az 50 legjobb amerikai sorozat - a Times szerint

Vágólapra másolva!
A Times nevű brit újság online változata összeállított egy impozáns listát a legjobb amerikai tévéműsorokról - mint minden hasonló esetben, a sorrendről persze itt is lehet vitatkozni.
Vágólapra másolva!

Az első helyezett ugyanis a Drót lett, ami kétségkívül nagyon jól (szociológiailag hitelesen, remek karakterábrázolással) van összerakva, ennek ellenére rétegsorozatnak mondható, melynek nézőszáma sehol sem ment az egekig. Ugyanígy inkább egy masszív réteg rajong a második helyen álló Battlestar Galacticá-ért és az utána következő Maffiózók-ért is.

A negyedik helyet megszerzett 24 már más tészta, hisz szélesebb körben is igen népszerű: "párja", a Lost a hetedik helyig jutott, a két sorozat között pedig Az elnök emberei és a Simpson család foglal helyet. Az első tízbe befért még a South Park, a Kemény zsaruk és az itthon kevésbé ismert Curb Your Enthusiasm, melyet Félig üres címmel vetít az HBO Comedy.

A tízes helyeken is többnyire igényes, ám nem annyira populáris szériákkal találkozhatunk, például a Mad Men - Reklámőrültek-et, a Deadwood-ot és a Sírhant művek-et is ide sorolták a lista összeállítói. Sok népszerű sorozat hátrébb került, így a Helyszínelők (22.), a Doktor House (23.), a Vészhelyzet (25.), a Szex és New York (39.) vagy a Született feleségek (47.) is. A teljes listát itt lehet végiglapozni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!