A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Dubaiban forgat Paris Hilton

Vágólapra másolva!
Paris Hilton sokadik valóságshow-ját Dubaiba tervezi.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Paris Hilton, olyan reality-műsorok rutinos szereplője, mint a Paris Hilton's My New BFF, a Playboy villa lányai, a Hilton a farmon vagy a Paris Hilton's British Best Friend bejelentette, hogy tanulmányozta Dubai kultúráját, és a show közel-keleti verziója nem lesz alkoholszagú és szexuális célzásokkal telezsúfolt, mint a legutóbbi munkái. Mostani valóságshow-iban lányok tucatjai közül választ magának barátnőt, de közben a tíz perc hírnévért mindenre képes próbálkozók múltjáról néha kiderül pár ronda dolog - és isznak is a fiatal hölgyek, ha csak tehetik.

Hilton most arról papolt, hogy mennyire fontos mások tisztelete, hogy a Los Angeles-i és a londoni show-hoz képest konzervatívabb lesz a Dubait háttérként használó sorozat, és ő maga sem öltözik majd kihívóan. "Remélem, sokat tanulhatok ott. Ez egy egészen más világ!" - tett eredeti felfedezést.

A My New BFF-formátum újabb darabja 20 napig forog Dubaiban, ezalatt 22 lány igyekszik meggyőzni Parist arról, hogy nála nincs cukibb barátnő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!