A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Videojáték készült a Big Brotherből

Vágólapra másolva!
Ha csak virtuálisan is, de mostantól bárki beköltözhet a Big Brother-házba, videojáték készült ugyanis a reality nyomán.
Vágólapra másolva!

A hagyományosan retrójátékokat gyártó Konami módosított kicsit a profilján, hisz a Big Brother nyomán készített egy videojátékot, pontosabban mobilos alkalmazást.

A játék a jelenleg futó, tizedik szezon végével fog piacra kerülni, egyelőre csak az Egyesült Államokban. Ennek megfelelően az ottani verzió karaktereivel lehet majd mozogni egy Simshez hasonló világban, tulajdonképpen újrajátszva a sorozatbeli eseményeket.

Az egy hónapra három dollárba (vagyis körülbelül hatszáz forintba) kerülő játékban - bizonyos karakterjegyek alapján - saját figurákat is létre lehet hozni, akik szintén beköltözhetnek a virtuális BB-házba.

Egy hasonló játéknak itthon valószínűleg nem lenne nagy sikere, már csak azért sem, mert maga a műsor, vagyis a Big Brother is nagyot bukott a TV2-n. Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban viszont kedvelik a show-t, mindkét országban már a tizedik körénél tart.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!