A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Amerikába költöznek a szexmániás tinik

Vágólapra másolva!
A Music Television úgy döntött, elkészíti minden idők talán legprovokatívabb tinisorozatának, a Skins-nek az amerikai verzióját.
Vágólapra másolva!

A Skins a tévésorozatok közül minden eddiginél naturálisabban - értsd: temérdek szexszel, óriási mennyiségű droggal és piával - mutatja be a bulizós tinédzserek világát. A brit sorozatot itthon a Cool TV-n láthatjuk, most pedig készül az amerikai verziója is.

Az MTV hétfőn bejelentette, szeretné a tengerentúlra átültetni a szériát, hasonló eszközökkel forgatva, mint ahogy az eredeti készült. A Skins forgatókönyvét ugyanis részben tinédzserek írják - akik a valóságban is nap mint nap szembesülnek a filmbeli helyzetekkel -, ráadásul teljesen ismeretlen arcok szerepelnek benne.

Az ötletgazda, Brian Elsley például a saját fiát is bevonta a történet alakításába, most pedig alig várja, hogy az amerikai tinédzserekkel is elbeszélgessen azok mindennapjairól, és a helyi viszonyokhoz formálja a sztorit. Az amerikai verzió így - ismerve a lakosság prűdségét - valamivel biztosan szelídebb lesz, mint a brit eredeti.

Az angol széria várhatóan jövőre kezdi a negyedik évadját: a szigetországban elég nagy népszerűségnek örvend, a Brit Filmes és Televíziós Akadémia (BAFTA) közönségdíját is megkapta. Az amerikai verzió egyébként a Drót-ból ismert Baltimore-ban fog játszódni, felvillantva a városnak egy másik oldalát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!