A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Távozik a Miami helyszínelők egyike

Vágólapra másolva!
Eric Delko alakítója, Adam Rodriguez a napokban induló nyolcadik évaddal távozik a Miami helyszínelők-ből.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban szeptember 21-én indul a Miami helyszínelők nyolcadik évadja, melyben Eric Delko figurája már csak pár epizód erejéig fog megjelenni, az őt játszó színésznek, Adam Rodrigueznek más tervei vannak a továbbiakban.

"A Miami helyszínelők egy csodálatos lehetőség volt a karrierem előmozdítására, de most már kész vagyok arra, hogy elvállaljak más tévés és filmes munkákat is" - nyilatkozta Rodriguez a Daily Newsnak. A színésznek máris elég jól fut a szekér, különböző forgatásokra utazgat New York és Los Angeles között.

A múlt hétvége legnagyobb bevételt hozó mozifilmjeként debütált az I Can Do Bad All by Myself, amelyben Rodriguez az énekesnőként ismert Mary J. Blige oldalán látható. A színésznek emellett még három filmje van függőben: egy latinos thriller, az A Kiss of Chaos, a Stephen Baldwin nevével fémjelzett Let the Game Begin és a Caught in the Crossfire, melynek a rapper 50 Cent a főszereplője.

Rodriguez nem fordult el a tévézéstől sem, szerepet kapott az Ugly Betty - Címlapsztori októberben induló új szezonjában: itt Betty testvérének, Hildának egy régi szerelmét fogja játszani, aki újra feltűnik a színen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!