A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Megújul a Duna Televízió

Vágólapra másolva!
Megújult díszletű, interaktív elemekkel bővített műsorokkal, a magyarság jelképeit szimbolizáló főcímekkel indul a Duna Televízió szeptember 14-én.
Vágólapra másolva!

Új arculatot kapnak a hír-, sport - és közéleti műsorok, valamint látványos elemekkel bővül az időjárás-jelentés. A Duna Televízió közleményben kitér arra, hogy az arculatváltásának lényege "a letisztult, elegáns látványvilág, a nyugalom és a stabil értékrend megteremtése."

A Híradó és a DunaSport megreformált, épített stúdióból; a Közbeszéd, a Heti Hírmondó, a TÉRkép és az Időjárás átalakított virtuális stúdióból jelentkezik szeptember 14-étől. Az arculati és grafikai elemek is változnak, így például minden átalakított műsor új főcímet kapott. A Híradó főcíme alatt a magyarság jelképei, így a Szent Korona, a Lánchíd és a Parlament is felbukkannak. Az említett műsorok nemcsak látványvilágukban, hanem tartalmukban is változnak. Szeptember 14-étől a hír, sport- és közéleti műsorok több élő kapcsolással, telefonos bejelentkezésekkel, és a műsorokat átkötő, "promóciós elemekkel" kerülnek képernyőre.

Forrás: [origo]

A Duna Televízió műsorvezetői maradnak, képernyőn lesz Barkó Judit, Ciprusz Éva, Károlyi Gabriella, Szántó Georgina, Szőke Viktória, Szöllősi Györgyi (a képen), Varga Edit, Csáky Zoltán, Bobák Róbert, Borsa Miklós, Knézy Jenő, Melczer Zsolt, Menczer Tamás és Szebeni István.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!