A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

George Clooney sorozaton dolgozik

Vágólapra másolva!
George Clooney a producere a Delta Blues-nak, egy rendhagyó rendőrös sorozatnak. 
Vágólapra másolva!

A TNT tévécsatorna zöld utat adott George Clooney sorozattervének, a Delta Blues-nak: a széria első ránézésre a Monk, a flúgos nyomozó-hoz és a Psych - Dilis detektívek-hez hasonló rendőrös szériák rokona lehet, hisz a középpontban álló nyomozó éjjel Elvis-imitátorként dolgozik, amúgy pedig az anyjával él.

Clooney a Grant Heslovval közös cégén, a Smokehouse Picturesön keresztül látja el a produceri teendőket: a cég korábban - akkor még Steven Soderbergh-gel - az HBO-nak gyártott le két improvizatív sorozatot, a K Street-et és az Unscripted-et. A Delta Blues-nak már rendes forgatókönyve van, amit a Döglött akták írója, Liz Garcia jegyez.

Clooney egy tévésorozattal, a Vészhelyzet-tel tett szert szélesebb körű ismertségre, de azóta jóformán csak mozifilmekben láthattuk. A Delta Blues-zal a TNT krimisorozataihoz csatlakozik: az adó olyan eredeti szériákat sugároz, mint A főnök, a Saving Grace vagy a Dark Blue, és olyanok ismétlési jogát szerezte meg, mint az Esküdt ellenségek vagy a New York-i helyszínelők.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!