A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Új löket kell A jövő emlékeinek

Vágólapra másolva!
Jó másfél hétig áll A jövő emlékei forgatása, az íróknak ezalatt kell felturbózniuk a sztorit.
Vágólapra másolva!

Múlt héten leállt a forgatás, és csak a jövő hétfőn, vagyis november 30-án indul újra - igaz, a mostani hétvége amúgy is hosszúra nyúlik az Egyesült Államokban, hiszen a hálaadás napja csütörtökre esik. A forgatás leállása viszont sosem jelent jót egy sorozat esetében: a nálunk A jövő emlékei címet kapott FlashForward-nál is szükség lehet a kreatív újragondolásra, legalábbis az írók arra kapták ezt a kis szünetet, hogy új színt vigyenek a történetbe.

Bár a sorozatot adó ABC úgy kommunikálja, hogy a leállást már az induláskor betervezte, a döntésben nyilván közrejátszott a nézettség csökkenése is: míg a nyitó epizódra még 12,4 millióan voltak kíváncsiak, addig a múlt heti rész már csak 8 millió nézőt vonzott. A Sorozatjunkie kritikusa szerint A jövő emlékei már el is érte a "kaszálási pontot" - véleményével nyilván nincs egyedül, már csak a cikkhez érkezett kommentekből is ez derül ki.

A FlashForward alaptörténete szerint a világ összes lakója egyszerre ájul el 2 perc 17 másodpercre, és ez idő alatt mindenkinek furcsa víziói támadnak a jövőről - ami persze fenekestül felforgatja az életüket. A sorozat nálunk az AXN műsorán látható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!