A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Stohl biztosan otthagyja a Reggelit

Vágólapra másolva!
Megunta a korai kelést, inkább a színházra koncentrál.
Vágólapra másolva!

Stohl András az RTL-es Reggeli legrégebbi arca, de most úgy döntött, otthagyja a műsort. "Öreg és fáradt vagyok hozzá. Szép volt, jó volt, de elég volt. A hajnali kelések biztos nem fognak hiányozni. Hosszú, szép időszak volt, nagyon jól éreztem magam, és remek csapattal dolgozhattam együtt a Reggeli-ben, de valamennyit muszáj lesz visszavenni a tempóból" - nyilatkozta a Blikknek.

Az [origo] kérdésére az RTL Klub részéről elmondták, hogy a csatorna a nagy produkcióknál továbbra is számít Stohlra, tehát továbbra is az RTL egyik képernyőse marad. A Reggeli-ben valószínűleg már jövő héten sem lesz, de a mostani döntés nem végleges, tehát Stohl valamikor később, akár évek múlva még visszatérhet a reggeli sávba.

rtl

A színész januárban a Nemzeti Színházban látható, többek között az Úri muri-ban, a Berzsián és Dideki-ben játszik, de készül a Tűzvonalban folytatására is. Lapunk információi szerint a produkció már megegyezett a Duna tévével, így az elmúlt évek egyetlen, hazai krimisorozata ott folytatódik az MTV-s évek után.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!