Galambos Dorina is tévéműsort vezetne

Vágólapra másolva!
A Viasat3 párkereső, randizós realityjébe jelentkezett műsorvezetőnek a volt megasztáros, Harsányi Levente és Fekete Linda mellett.
Vágólapra másolva!

A Viasat3 új, randizós valóságshow-jára már keresik a párra vágyó szereplőket, ugyanakkor megkezdődött a műsorvezetők válogatása is. A munkára - mint minden hasonló show esetben - celebek is jelentkeztek, s gyakran ők kapják a feladatot, hiszen különösen nehéz felfuttatni egy új, még nem látott műsort egy ismeretlen műsorvezetővel.

Lapunk úgy tudja, hogy a kandidálók közt van Fekete Linda, énekesnő, színésznő (márciusban a Madáchban és a Budapesti Kamaraszínházban látható), Galambos Dorina, a Megasztár korábbi szereplője, és Tóth Szabi, reality-arc, zenész, zeneszerző a Sugarloaf együttesnél. Ugyancsak megpróbálkozna a Viasatnál az MTV és a Tv2 számos műsorában látott Harsányi Levente, illetve Bartha Bandi író, aki a Gang egykori műsorvezetője volt, majd zsűritag a szomorú emlékű Benne leszek a tévében című show-ban.

A két gyártó, a korábban a Mesterszakács-ot, a Szulák és más-t vagy a Csináljuk a fesztivált készítő Show And Game és egy új cég, a Mauzmédia.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről