Stohl András nem esélytelen a Való Világ 4-re

Vágólapra másolva!
Bár szeptemberben a producer azt nyilatkozta, hogy új műsorvezetőkkel indul a Való Világ 4, a Bors szerint újfent Stohl András és Lilu kapják a valóságshow-t.
Vágólapra másolva!

"Az új Való Világ-nak a műsorvezetői nem azok lesznek, akik valaha voltak. Új arcokat keresünk, és meg is találtuk azokat. Hogy kik azok, még legyen titok" - mondta szeptemberben Herman Péter kreatív producer, ennek ellenére a Bors úgy tudja, hogy Stohl András és Lilu kapják a műsort, amely november első felében indulhat. Az [origo] újabb megkeresésére október 15-én Herman nem erősítette meg a hírt. "Nem publikus, kik vezetik a műsort. Nem is két emberről van csak szó, mert több műsor épül a VV köré, olyanok, mint a BeleValóVilág" - mondta.

Információink szerint a csatorna az utolsó pillanatig titkolni akarja, kik lesznek a műsorvezetők. Olyan terv is van az RTL-nél, hogy csak az első adásból derüljön ki, kik kapták a show-t. Ugyancsak nem elképzelhetetlen, hogy - nézettségi siker esetén - a 3-4 hónapos VV4 után egyből indulna egy ötödik széria is, így az gazdaságosabban készülne, mintha kihagyna a produkció több hónapot, netán évet.

Lilu jelenleg a Reggeli tagja, a műsorban pedig már csak négyen maradtak műsorvezetők, miután az RTL Klub nem számít tovább Erdélyi Mónikára és Hujber Ferencre. Ha Lilu elmegy a Reggeli-ből, akkor ott pótolni kell, szeptemberben viszont az [origo] megkeresésére elmondta, hogy a VV nagy kedvence volt, szeretett dolgozni benne, és vállalná, ha felkérnék.

Forrás: [origo]

Stohl András jelenleg nem dolgozik az RTL Klubnak (bár ő vezette volna az X-Faktor-t, Ördög Nórával). Ha visszahozzák, a rutin, a tapasztalat, a három Való Világ-széria mellette szól, ellene pedig az, hogy ittasan okozott balesete óta nagyobb a nézői elutasítottsága, mint korábban.

A képen a 2003-as Stohl András, a VV2 egyik kiszavazó show-ján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!