Alapszereplő távozik a Barátok köztből

Vágólapra másolva!
Kinizsi Ottó karaktere eltűnik a szappanoperából, a színész viszont marad a produkciónál.
Vágólapra másolva!

Október 14-én, csütörtök este távozik Kinizsi Ottó, Kakasy Dóra és a Niki lányát alakító Vörös Kinga a Barátok közt-ből. Kinizsi Ottó tizenegy évig alakította Balassa Imre karakterét, amely most a történet szerint Szerbiába távozik beteg édesapjához, és magával viszi szerelmét Nikit és annak kislányát is.

A karakter szüneteltetésével nem szakad meg Kinizsi Ottó kapcsolata a sorozattal, mivel jelenleg a rendező mellett gyakornokként tevékenykedik. Kakasy Dóra, Nikolett megszemélyesítője számos színházi szerepre kapott felkérést azóta is, amióta nem forgat a sorozatban.

Forrás: [origo]

"Mindig kerestem azokat a lehetőségeket, ahol tudok tanulni a szakmából. Nem végeztem adásrendező szakot, magyar szakot viszont igen, miközben áthallgattam az esztétika szakra, és televíziózást is tanultam. Videóvágásban is otthon vagyok, továbbá dialógusíró is vagyok két éve a Barátok közt-nél. Utóbbi munkát nem tudom, megtarthatom-e, ha rendező leszek: nem tudom, hogy kioltja-e egymást a kettő, vagy külön jó, ha saját szöveggel rendez valaki, de ezt eldöntik nálam okosabb emberek" - mondta az [origo]-nak Kinizsi Ottó, aki 14 évesen kezdett el dolgozni a televízióban. A váltásről bővebben itt írtunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről